Sådan bruger du din krop i online aktiviteter og styrker nærvær og engagement hos deltagerne

Online workshop om KROPSLIG LÆRING d. 22. Feb. kl. 14.00 – 15.30 på zoom

Du kender det godt … de der online aktiviteter, hvor du er ved at falde ned af stolen af kedsomhed og dit udbytte er absolut i bund. Og forhåbentlig kender du også til det modsatte. Online møder med høj grad af nærvær og engagement.

På denne workshop zoomer vi ind på hvad du som mødeleder/underviser konkret kan gøre for at skabe flere online aktiviteter med nærvær, engagement og udbytte.

Hemmeligheden i denne opskrift er … KROP og KROPSLIG LÆRING

Er du nysgerrig på hvordan kroppen kan bidrage til øget nærvær og udbytte i online aktiviteter og læringsprocesser generelt og ikke mindst, har du lyst til at OPLEVE det? Hvis du kan svare JA til det, så er denne workshop interessant for dig.

Workshoppen giver dig:

  • Viden om og oplevelse af hvordan kroppen bidrager til online møder og aktiviteter.
  • Introduktion til kroppens betydning i læringsprocesser ud fra teorien FOUR E´s.
  • OPLEVELSE af dele af teorien Four E´s og hvordan kropslig læring øger forståelsen og gør vejen til anvendelse kortere. 
  • Konkrete øvelser der styrker mental sundhed og nærvær i online aktiviteter – øvelser lige til at bruge også i fysiske møder og andre læringssituationer. 
  • Med afsæt i uddannelsen KROP i undervisning og facilitering, taler vi om, hvad det kræver af dig som mødeleder/underviser, at aktivere den kropslige dimension i onlineaktiviteter.

HUSK det er en WORKSHOP – og det betyder, at ALLE har kamera tændt og ind imellem også lyd. Workshoppen OPTAGES IKKE.

Vi benytter os af KROPSLIG LÆRING. Vær derfor forberedt på at skifte mellem at sidde, stå og bevæge dig og sørg for, at du har plads omkring skærmen til det.

Din underviser og facilitator er Sofie Kempf

Sofie Kempf

Sofie er founder af virksomheden Core Energy og podcasten MED KROPPEN SOM ØRE. Hun er spydspids i Danmark inden for Embodied Leadership træning og med + 25 års træning og erfaring med kroppens potentiale, har Sofie hjulpet i tusindvis af mennesker til at opdage og bruge kroppens potentiale i arbejdslivet, det personlige lederskab og læringsprocesser.

Det er GULDKORN fra den erfaring, Sofie deler ud af på workshoppen.

Mød Sofie på hendes podcast MED KROPPEN SOM ØRE og læs mere på www.coreenergy.dk

Workshoppen er gratis for medlemmer – pris for ikke-medlemmer: 500 kr. + moms.