Webinar: Globale virksomheder: Digitalisering og kompetenceudfordringer

Webinar d. 30. marts 2022 kl. 14.30-16.00

Globale værdikæder og nye former for digitalisering ændrer vores måder at tænke læring og uddannelse på. Medarbejderne har brug for nye færdigheder og viden. Det skaber behov for nye former for kompetenceudvikling. Det motiverer og udfordrer både den enkelte, virksomhederne og udbyderne af uddannelse.

IDA Education har i samarbejde med FLUID inviteret repræsentanter for globale virksomheder til at give deres bud på forskellige dimensioner af denne udvikling.

  • Thomas Grønlund,Training Project Manager, Global Wind Organisation. Thomas diskuterer, hvordan ambitiøse læringsmål kan nås ved at kombinere VR, EdTEch og mere traditionelle træningsmetoder.
  • Peter Manniche Riber, Head of Digital Learning & Analytics, Novo Nordisk. Peter præsenterer måden NOVO arbejder databaseret med læring, resultater og udfordringer.

Niels Henrik Helms, IDA Education, Monnet Gruppen og ekstern, lektor MMMI SDU er ordstyrer og indleder.

Tilmelding til webinaret via IDAs hjemmeside – vær opmærksom på, at du skal oprette en brugerprofil, for at kunne tilmelde dig. Du behøver ikke være medlem af IDA for at oprette dig:

https://ida.dk/arrangementer-og-kurser/arrangementer/globale-virksomheder-digitalisering-og-kompetenceudfordringer-344372