Læring når sproget er en udfordring- Vejle

FLUID afholder konferencen “Når sproget er en udfordring”

Møder du i din dagligdag elever, der udfordres af, at deres kompetencer inden for fx læsning og skrivning ikke er tilstrækkelige? Udnytter du og dine kolleger mulighederne for elektronisk understøttelse af læsestøtte i tilstrækkelig grad?

Kom og hør om de gode erfaringerne fra en forsker og repræsentanter fra forskellige ungdomsuddannelsesinstitutioner. Du kan også høre mere om, hvordan Coop i praksis arbejder med unge med utilstrækkelige sprogkundskaber og hvilke anbefalinger, virksomheden har til uddannelsesinstitutionerne.

Målgruppe for konferencen er beslutningstagere på skolerne og faglærere på erhvervsuddannelserne og andre ungdomsuddannelser med tilsvarende problemstillinger.

 

[pdf-embedder url=”https://www.fluid.dk/wp-content/uploads/2017/01/ProgramSprog090418_split_2.pdf”][pdf-embedder url=”https://www.fluid.dk/wp-content/uploads/2017/01/ProgramSprog090418_split_3.pdf”]

 

 

Torvehallerne

Praktiske informationer

Pris – tilmelding
Konferencen koster 1800 kr. for medlemmer af FLUID, mens prisen for ikke medlemmer er  3600 kr. Priserne er eksklusiv moms.
Tilmelding på www.fluid.dk/tilmeld
Sted: Torvehallerne, Fiskergade 2-8, 7100 Vejle