Digital kompetenceudvikling af undervisere gennem læringscirkler – webinar d. 29. august kl. 13.00 – 14.30

FLUID inviterer til et inspirerende webinar, hvor vi sætter fokus på kompetenceudvikling af undervisere i brugen af digitale teknologier og tilgange. Webinaret præsenterer konceptet “Læringscirkler”, en heutagogisk og selvstyrende tilgang, der fremmer udviklingen af undervisernes didaktiske tænkning og forestillingsevne i forhold til det digitale.

Oplægsholdere

Peter Holmboe, lektor, UC SYD

Peter holder det indledende oplæg, hvor han vil præsentere læringscirkel-tilgangen. Peter deler ligeledes konkrete eksempler og erfaringer fra lokale initiativer med digital kompetenceudvikling gennem læringscirkler. 

Peter Holmboe, lektor, UC SYD

Marianne Georgsen, lektor og uddannelsesforsker, VIA University College

Marianne deler indsigt og resultater fra et nationalt projekt, der har undersøgt effekten af digitale læringscirkler på tværs af uddannelsesinstitutioner og -retninger.

Marianne Georgsen, lektor og uddannelsesforsker, VIA University College

Dette webinar er en enestående mulighed for at få dybdegående viden og praktiske eksempler på, hvordan læringscirkler kan anvendes til at styrke undervisernes kompetencer i og af det digitale. 
Vi ser frem til en spændende diskussion og vidensdeling, der forhåbentligt kan inspirere og motivere til nye tiltag i din egen praksis.

Tilmeld dig og vær med til at udforske potentialet i digitale læringscirkler for kompetenceudvikling.
Webinaret er gratis for medarbejdere i FLUIDs medlemsorganisationer. Pris for andre: 500 kr.